Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.nl Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.nl

Hekwerk Watergang

Woon je in Watergang en wil je een hekwerk kopen voor je erf of bedrijfsterrein? Dan helpen we je graag op weg. Bovendien kunnen wij je gratis en vrijblijvend in contact brengen met hekwerkspecialisten in je woonplaats Watergang of de omgeving. Door gebruik te maken van de offerte service kun je besparen op je aankoop omdat je kiest voor het beste aanbod.

sierhekwerk voor woningen

Algemene informatie

Een hekwerk wordt gebruikt om een afscheiding van een terrein of een tuin in Watergang te maken. Een hekwerk wordt daarnaast ook vaak gebruikt als beveiliging. Natuurlijk zijn deze hekwerken vaak wat hoger. Een hekwerk is er in alle maten en soorten. Je kunt kiezen voor een symbolische afscheiding in je voortuin of kiezen bedrijven voor een hoog hekwerk met bijvoorbeeld prikkeldraad aan de bovenkant. Soms worden er ook nog beveiligingscamera’s geplaatst en toegangspoorten. Hekwerken hebben veel te bieden en zijn tegenwoordig zo duur niet meer. Lees verder: hekwerk.

Particulier of zakelijk?

Particulier hekwerk, met name sierhekwerk, wordt vaak in Watergang gekenmerkt door haar schoonheid. Bij hekwerk dat bij bedrijven geplaatst wordt, wordt hoofdzakelijk naar de functionaliteit gekeken en minder naar de sierlijkheid.

Hekwerk kopen?

Een hekwerk in Watergang kopen is een leuke klus. Je erf zal op de juiste manier worden afgescheiden van het terrein van de buren. Waar moet je echter allemaal op letten? En wat zijn de aandachtspunten? Bekijk pagina hekwerk kopen en checklist.

De prijsopbouw

Er zijn verschillende soorten hekwerk. En bij al die soorten horen natuurlijk ook verschillende prijzen. Bekijk ze hier: prijzen.

houten schutting groen De prijsopbouw voor het laten plaatsen van je hekwerk kan je veel vertellen over waar je geld kunt besparen. Laat je bijv. een hek plaatsen zonder poort, dan zal maar liefst 70% van de totaalkosten gaan naar de materialen en maar 30% gaat naar de arbeidskosten (incl. 5% voorrijkosten). Door op zoek te gaan naar aanbiedingen kun je dus vaak op de materialen zelf nog flink besparen. Vergeet hierbij ook de tweedehands markt niet. Doe je de klus zelf, dan betaal je 30% van de kosten minder. Plaats je er een looppoort bij, dan blijft de verhouding hetzelfde, maar neemt de poort zelf 15% in van de materiaalkosten. Door geen poort te plaatsen kun je dan dus nog weer 15% besparen.

Enkele prijsvoorbeelden

Om je een idee te geven van de prijzen die jij misschien zou moeten betalen voor jouw hekwerk vind je hieronder een tabel met enkele voorbeelden en de bijbehorende kosten. Wil je exacte prijzen weten, dan kun je beter overgaan op het aanvragen van offertes.

De goedkoopste optie Gemiddelde prijzen De duurste optie
30 meter gaashek: €84 30 meter houten hek: €1350 30 meter sierhek: €2250
Plaatsing: zelf doen Plaatsing: €600 Plaatsing: €600
Geen poort Looppoort: €400 Schuifpoort: €3500
Totaal: €130 (incl. palen) Totaal: €2350 Totaal: €6350

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers