Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.nl Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.nl

Terreinbeveiliging

In je eigen huis wil je je veilig voelen. Het is een fijne gedachte dat het terrein om je huis goed beveiligd is. Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om je terrein veilig te maken, zodat je ’s avonds met een gerust hart naar bed kunt. Denk bijvoorbeeld aan een degelijke omheining in de vorm van een stevig hekwerk en/of poort, maar ook aan technologische snufjes.

Degelijk hekwerk vormt een onneembare vesting

Wanneer je langs een huis loopt dat is omgeven door een stevig hekwerk, nodigt dit niet uit om een poging te wagen om het terrein te betreden. Een metalen constructie schrikt indringers af. Met name wanneer je een groot terrein probeert af te sluiten is het aan te raden om een stevige poort te gebruiken.

toegangspoort

Er zijn draaipoorten en schuifpoorten die zeer goed in staat zijn om een gebied goed af te sluiten. Je kunt er zelfs voor kiezen om de poort te automatiseren. Er zijn geautomatiseerde hekken die opengaan wanneer een sensor een auto registreert die voor het hek staat, maar je kunt er ook voor kiezen om de controle in eigen hand te houden. Het hek gaat dan alleen open wanneer je op een knopje drukt. Je bepaalt dus zelf wie je binnenlaat en wie niet.

Combineren met extra maatregelen

Je kunt de installatie van een stevig hekwerk combineren met extra veiligheidsmaatregelen. Wanneer je bijvoorbeeld een geautomatiseerde poort hebt laten installeren, kun je hier een intercom op laten plaatsen. Dit maakt het makkelijker om te weten wie er voor de poort staat en om te beslissen of je de persoon binnenlaat of niet. Je kunt zelfs een camera bij de intercom inbouwen of aparte camerabewaking op je terrein (laten) plaatsen.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers