Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.nl Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.nl

Hekwerk offerte

Als je een hekwerk wilt aanschaffen, moet je vooraf goed vaststellen aan welke functionaliteiten je omheining moet voldoen. Met behulp van hekwerk offertes kun je bepalen welk type hek binnen je budget valt en ook aan je verwachtingen voldoet.

Onderdelen van een hekwerk offerte

Goede hekwerk offertes moet in ieder geval de volgende onderdelen bevatten om ze goed te kunnen vergelijken:

  1. Kosten van het materiaal
  2. Montagekosten
  3. Leveringskosten of voorrijkosten
  4. BTW

Sommige hekken zijn gemakkelijker zelf te vervoeren en te monteren dan anderen. Dat zal dan in de offerte terug te zien zijn. Als je besluit om de omheining te laten plaatsen door het betreffende bedrijf, dan zullen ze van je verwachten dat de plaats van het hek opgeruimd en schoon is. Als de grond nog vlak gemaakt moet worden, zal dat leiden tot een meerprijs.

montage sierhekwerk

Hoe vraag je een offerte aan?

Er zijn meerdere manieren waarop je een hekwerk offerte kan laten opmaken. Je kan naar een bedrijf gaan om de verschillende hekken te bekijken en ter plekke een offerte laten opstellen. Je moet dan natuurlijk wel weten hoeveel meter omheining je nodig hebt. Je kan vaak ook via de website van een leverancier of aanbieder een offerte opvragen. Houd er wel rekening mee dat niet elk bedrijf even goede service en garantie biedt. Soms kan goedkoop ook duurkoop zijn, als blijkt dat afspraken niet goed nagekomen worden. Op internet kun je vaak recensies van andere klanten van het bedrijf naar keuze teruglezen voordat je een definitieve keuze maakt.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers