Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.nl Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.nl

Beveiliging

Particulieren en bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun terrein grondig te beveiligen. Het aantal inbraken en roofovervallen is dermate hoog, dat de kosten die gemaakt moeten worden voor een goede beveiliging te gering zijn in verhouding tot de opbrengsten. Bovendien geef je de mensen binnen het hek een extra veilig gevoel, daar is geen prijs tegen opgewassen.

Manieren van terrein beveiligen

Er zijn tal van manieren om je terrein te beveiligen. De ene wat meer invasief, de andere wat minder opvallend. Een volledige beveiliging bestaat uit een hekwerk met afsluitbare poort, hekdetectie, bodemdetectie, radar- of infrarood detectie in combinatie met een beveiligingssysteem en desnoods een bewaker. Dit hele pakket zal voor veel mensen te veel van het goede zijn. Vaak volstaat een stevig hekwerk met een goed afsluitbare poort, al dan niet met een camerasysteem.

bedrijf toegangspoort

Hekwerken tegen onbevoegden

Om bij het begin te beginnen moet je zorgen dat je een goed hekwerk hebt rondom je woning, pand of bedrijventerrein. Het hek moet voldoende hoog zijn en aan de bovenzijde afgewerkt met een puntenhaag of prikkeldraadafzetting om klimmers te ontmoedigen. De beste hekken voor beveiliging zijn spijlenhekken, waarbij een hek met vierkante spijlen het stevigst is. Of een dubbelstaafmatten hek dat op de juiste manier gemonteerd is. Dit type hek is wat transparanter dan een spijlenhek, maar wel ongeveer net zo stevig.

Mocht na enige tijd blijken dat dit alsnog niet voldoende is voor je beveiliging, kan je allerlei typen detectie aan laten leggen. Door de detectie van indringers op tijd te zien, krijg je de kans om actie te ondernemen. Er zijn zelfs beveiligingsbedrijven die een strong room (panic room) in je huis kunnen installeren, van waaruit je veilig op de komst van de politie kan wachten.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers