Sierpijl

Wil je je hekwerk opleuken? Kies dan voor een sierpijl! Hekwerken die je om je tuin kunt plaatsen zijn vaak gemaakt van robuust materiaal. Stevig hout of metaal ziet er al gauw degelijk, robuust en daardoor wat saai uit. Er zijn echter vele manieren om je hekwerk op te fleuren. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen voor een sierlijke vorm.

Verder kun je bijvoorbeeld sierpoorten installeren in verschillende stijlen. Er zijn mooie schuifconstructies en draaiconstructies beschikbaar die het geheel een mooie en functionele uitstraling geven. Het is zelfs mogelijk om het hekwerk te automatiseren, waardoor de poort met een druk op de knop geopend kan worden.

En dan is er nog de afwerking. Met een fraaie coating kun je je hekwerk net die uitstraling geven die het nodig heeft en waardoor het een geheel vormt met de rest van je tuin. Er zijn echter nog andere frivoliteiten die je hekwerk kunnen opfleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een of meerdere sierpijlen op je hekwerk laten monteren. Sierpijlen zijn subtiel, maar maken het geheel wel af. Het zijn immers de details die je hekwerk tot een mooi geheel maken.

Onderdeel van vele decoratiemogelijkheden

De sierpijl is een opzetstuk waarmee je je hekwerk meer uitstraling kunt geven. Het een van de vele decoratiemogelijkheden van je hekwerk. Er zijn namelijk meerdere soorten opzetstukken die je hekwerk kunnen opleuken. Een bekend opzetstuk is de zogenaamde dennenappel. Verder heb je de keuze uit versieringen als hekpunten, paalkoppen, sierbollen, losse krullen en ringen en, om het af te maken, paalkappen.

Op ieder potje past een deksel

De keuze voor extra versieringen is een kwestie van smaak, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Ook past niet iedere kleur of iedere versiering in de stijl van de rest van de tuin of bij het huis. De keuze is in ieder geval enorm, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een hek koopt waarbij het niet mogelijk is om geschikte versiering aan te brengen.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio