Sierbol

Wanneer je veel aandacht besteedt aan je tuin, is het aan te raden om ook goed na te denken over de omheining van je tuin. Je hebt immers niets aan een prachtige tuin die omringd wordt door een hekwerk dat totaal niet past bij de uitstraling van de tuin of een hekwerk dat er onverzorgd uitziet.

Dit is makkelijk te voorkomen. Er zijn namelijk prachtige hekwerken te koop. Hekwerken van hout en van metaal, grote en kleine hekwerken, en hekwerken voor een groot of klein oppervlak. De hekwerken kunnen op maat gemaakt worden zodat ze perfect passen in het plaatje van jouw tuin. Bovendien kunnen ze naar wens worden versierd/afgewerkt.

De echte tuinliefhebber houdt van een fraaie afwerking van alles wat met de tuin te maken heeft en zal dus ook veel aandacht besteden aan de finishing-touch van het hekwerk dat in de tuin geplaatst wordt. Als je het over finishing-touch hebt, dan kun je denken aan sierbollen, een mooi opzetstuk voor een tot in perfectie afgewerkt hekwerk.

Rond en sierlijk

Een sierbol lijkt wat op een ronde paalkop. Beide zijn rond en sierlijk, het enige verschil is dat de sierbol nergens aan vastzit en als losse bol op het hek gemonteerd wordt. Er zijn verschillende typen sierbollen. De ene bol is minder zwaar dan de andere bol, dit heeft te maken met de samenstelling van de bol. Er worden namelijk massieve bollen gemaakt die erg stevig en dus ook zwaar zijn, maar er zijn ook bollen te koop die weliswaar van staal zijn, maar aan de binnenkant hol zijn. Hierdoor zijn ze minder zwaar. Tot slot kun je ook voor een ander effect kiezen door een halve bol op je hek te laten monteren.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio