Poortautomatisering

Een mooie poort verdient een mooie besturing. Het is dan ook mogelijk om het jezelf erg gemakkelijk te maken: door het automatiseren van je poort. Zo kun je er op afstand voor zorgen dat je poort met slechts één druk op de knop opengaat.

bedrijf toegangspoort

Veilig en comfortabel

Een geautomatiseerde poort heeft meerdere voordelen, het is dan ook zeker geen overbodige luxe. Ten eerste om extra veiligheid in te bouwen. Het is mogelijk om het hek zo in te stellen dat het niet open te krijgen is voor mensen die voor de poort staan. Wanneer je zeker weet dat de bezoeker naar binnen mag, dan kun je er zelf voor kiezen om de poort te openen.

Je houdt er echter ook een hoop ongewenste gasten mee buiten. Poorten zijn dikwijls van stevig metaal gemaakt, dus als je eenmaal iemand weigert, is het vrijwel onmogelijk om je terrein en je huis te betreden. Een geautomatiseerd hek geeft je dan ook een veilig gevoel. Helemaal in combinatie met een intercomsysteem.

Poortautomatisering is bovendien zeer comfortabel. Je kunt er namelijk voor kiezen dat de poort automatisch opengaat wanneer een sensor detecteert dat er een auto voor het hek staat. Hierbij heb je dus niet de keuze of je hem openmaakt, maar het hek doet dat uit zichzelf. Indien je een groot terrein hebt met een lange oprit is het ook fijn om het hek vanzelf open te laten gaan of vanuit huis te bedienen. Dit scheelt je heel wat lange wandelingen.

Toepasbaar op alle poorten

Er zijn verschillende modellen, wanneer het aankomt op toegangspoorten. De manier waarop de deuren opengaan kan ook verschillen. Al deze systemen zijn te automatiseren. Zowel een systeem waarbij de deuren naar rechts of links openschuiven, als een systeem waarbij de deuren naar binnen dan wel naar buiten toe opendraaien kunnen elektrisch bedienbaar gemaakt worden.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio