Maaswijdte

De maaswijdte bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van je hekwerk. Het gaat hier om een technische term die wordt gebruikt om aan te geven hoeveel gaten er in een oppervlak zitten. In het geval van een hekwerk geeft het aan hoeveel ruimte er tussen de spijlen, of in het gaas zit. Dit is per hekwerk verschillend, je kunt bij de aanschaf van een hekwerk zelf bepalen wat voor maaswijdte je product heeft.

Een ruimtelijk idee

Omdat je door gaaswerk heen kunt kijken, kan dit het terrein een ruimtelijker idee geven. Hierbij is de keuze voor de maaswijdte zeer relevant. Omdat je in veel gevallen graag ziet wat er op het stuk grond gebeurt, en omdat je wilt kunnen genieten van de vrije natuur, is het goed voor te stellen dat je voor een ruime maaswijdte kiest.

Hetzelfde geldt voor een hekwerk dat is bedoeld om een tuin te versieren. Je wilt in een dergelijk geval wel tussen de spijlen en/of ander metaal van het hekwerk door kunnen kijken, omdat je je hekwerk afstemt op de stijl van de tuin. De combinatie van een hekwerk en een tuin vormen zo een coherent geheel.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio