Coating

De keuze voor de coating is van cruciaal belang. Nadat het hekwerk is verzinkt krijgt het een verflaag door het aanbrengen van een speciaal soort poeder. Dit proces wordt coaten genoemd. Vaak worden hiervoor standaardkleuren als donkergroen, wit en zwart gebruikt. Dit komt omdat dit natuurlijke kleuren zijn die in veel omgevingen goed tot uiting komen. Je kunt er echter ook voor kiezen om het hekwerk een andere (bijzondere) kleur te geven, die is afgestemd op het gebied dat het afsluit.

Jij bent je eigen architect

Bij het aanschaffen van sierhekwerk heb jij de regie in handen. Je kunt zelf zorgen voor het design van je tuin en dus ook van het hekwerk dat je wilt laten plaatsen. Je kiest het materiaal van het hek, evenals de vorm en grootte. De keuze voor de kleur van de coating ligt ook volledig in jouw handen. Er zijn legio mogelijkheden.

In principe is het mogelijk om iedere kleur uit de RAL-lijst (een lijst met alle kleuren verf die verkocht worden) te kiezen. Uiteraard kan het zo zijn dat je het zelf lastig vindt om een geschikte kleur te vinden voor jouw hekwerk. In dat geval zijn er een aantal standaard kleuren beschikbaar die veel voor hekwerken worden gebruikt. Deze kleuren hebben over het algemeen een natuurlijk uiterlijk, waardoor het in veel omgevingen tot zijn recht komt.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio