Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hekwerkwijzer.nl Onafhankelijk advies over hekwerken!
Hekwerkwijzer.nl

Bouwhekken

Bouwterreinen zijn aantrekkelijk voor mensen die er niet thuis horen. Denk hierbij niet alleen aan spelende kinderen, maar ook aan dieven, hangjongeren en daklozen. Op het moment dat er ongelukken gebeuren, is de aannemer aansprakelijk. Beveilig daarom je bouwterrein met solide bouwhekken om de veiligheid te vergroten.

Standaard bouwhekken

Een standaard afrastering is gemakkelijk door een persoon te plaatsen, omdat de matten relatief licht zijn. Daardoor kun je vrij snel op een goedkope manier een grote lengte aan hekwerk plaatsen. Dit type hek bestaat met of zonder extra verticale buizen. Met verticale buis is het scherm steviger. De extra buizen maken de bouwhekken natuurlijk wel iets zwaarder. Dit type afscheiding kan prima worden ingezet op bouwkavels die wat minder risico lopen.

bouwhek

Anticlimb hekwerk

Een van de beste bouwhekken die je terrein beschermen tegen vandalisme is het anticlimb hekwerk. Dit hek heeft zeer fijne mazen, waardoor beklimmen moeilijker wordt gemaakt. De verticale draden steken aan de bovenzijde een stuk boven de laatste horizontale draad uit, waardoor het overklimmen haast onmogelijk wordt. Je kunt ervoor kiezen om dit bouwhek te laten afdekken met zwart folie, zodat je niet langer door het hek kunt kijken.

Soorten en maten

De meeste bouwhekken zijn te krijgen in verschillende hoogtes. Je kunt hekken huren, of kopen. Wat voor jou de beste optie is, is volledig afhankelijk van het doel waarvoor je de hekken wilt gebruiken en of het een eenmalige terreinbeveiliging is, of dat je de hekken in de toekomst vaker nodig gaat hebben. Bij regelmatig gebruik, is een eenmalige investering aan te raden. De hekken zijn namelijk haast onverwoestbaar en gaan decennialang mee. Dus ben je verantwoordelijk voor een bouwterrein, laat dan wat offertes maken voor een stevige omheining.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers