Goedkope hekwerken

Hekwerken laten plaatsen is vaak een dure aangelegenheid. Met name omdat het vaak gaat om grote stukken grond. Het liefst houd je de kosten echter zo beperkt mogelijk. Het is wel degelijk mogelijk om grote stukken land te voorzien van een omheining, zonder dat dit resulteert in een lege portemonnee. Er zijn namelijk veel houten hekwerken en afrasteringen van gaas die zeer betaalbaar, maar wel praktisch en stijlvol zijn.

stalen omheining

Gaas bespaart

De meest goedkope oplossing is gaas. Dit heeft meerdere oorzaken. De meest voor de hand liggende oorzaak is de prijs van het gaas zelf. Gaas is namelijk absoluut niet duur in de aanschaf. De prijs van gaas staat in schril contrast met het geld dat je betaalt voor fraai afgewerkte sierhekwerken.

Er zijn nog meer manieren waarmee je geld bespaart wanneer je kiest voor gaas. Net als andere hekwerken wordt het gaaswerk namelijk verzinkt, om vervolgens voorzien te worden van een coating. Dit zorgt er niet alleen voor dat het gaas een kleur krijgt die je vindt passen bij de omgeving, het voorkomt ook roestvorming. Hierdoor blijft het gaas voor een lange periode bruikbaar en het vereist eigenlijk geen onderhoud. Eigenlijk heeft het gaas alle eigenschappen die je verlangt van hekwerk. Het is stevig, biedt bescherming, kan extra verstevigd of versierd worden. Een hekwerk wat zo veelzijdig en tegelijkertijd zo goedkoop is, is altijd een meerwaarde voor je huis.

Met hout kun je alle kanten op

Een iets duurder alternatief is houten hekwerk. Vergeleken met metaal is een houten hekwerk echter nog steeds een goedkope optie. Bovendien is hout stijlvol en als consument kun je kiezen uit verschillende soorten hout. Omdat houten tuinhekken meestal zijn geïmpregneerd, gaan ze lang mee (zonder te rotten). Deze duurzaamheid maakt dit alternatief dus relatief gezien nog goedkoper.

Wat kost jouw hekwerk?

Benader hekwerkenleveranciers uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij de offertevergelijking kun je tot wel 20% besparen op de aanschafkosten van een nieuw hekwerk. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk hekwerkbedrijven in je regio